Ostatní

ekonomika

úno 05, 2024

Česká ekonomika je na začátku obratu správným směrem

Česká ekonomika je na začátku obratu správným směrem, domnívá se poradce představenstva Allianz pojišťovny, Jiří Rusnok. Podle jeho názoru by se v průběhu letošního roku měla česká ekonomika vrátit k růstu.
Přečíst
asdsad

lis 30, 2023

6 tipů pro klidné Vánoce od Allianz pojišťovny

Nejkrásnější svátky roku se kvapem blíží a Allianz pojišťovna před začátkem adventu přináší 6 tipů pro klidné a bezpečné Vánoce.
Přečíst
Kybernetcká rizika

lis 30, 2022

Allianz Risk Barometer 2022: Kybernetická rizika předstihla Covid-19 a přerušené dodavatelské řetězce jako hlavní globální podnikatelské riziko

Podle Allianz Risk Barometru budou v roce 2022 největší obavy firem na celém světě vyvolávat kybernetická rizika. Hrozba ransomwarových útoků, úniků dat nebo rozsáhlých výpadků IT znepokojuje firmy ještě více než narušení obchodního a dodavatelského řetězce, přírodní katastrofy nebo pandemie Covid-19, které v uplynulém roce firmy silně zasáhly.
Přečíst
ženy ve vedoucích pozicích

lis 30, 2022

Ženy ve vedoucích pozicích

Pro společnost Allianz je různorodé zastoupení velice důležité, což je vidět i na průběžném jmenování vedoucích pracovníků. V průběhu roku 2021 bylo na pozice generálních ředitelek různých společností Allianz jmenováno šest žen. Požádali jsme čtyři z těchto nově jmenovaných generálních ředitelek, aby se zamyslely nad tím, co to pro ně znamená a proč je to pro Allianz důležité.
Přečíst

4 vydání celkem